Marta 2013. godine na tržište metalurgije ponosno je zakoračila kompanija Duna Steel Company®.

Uz ogromnu posvećenost i pažnju prema potrebama naših partnera Duna Steel Company® se sa velikim uspehom bavi distribucijom proizvoda od čelika vodećih svetskih proizvođača i potrošnog materijala za zavarivanje na tržištima Srbije, Rumunije, Bugarske, Mađarske i Slovačke.

Ponosni smo što nas je jedan od vodećih svetskih prozvođača potrošnog materijala za zavarivanje HYUNDAI WELDING izabrao za svog ovlašćenog distributera.

Svaki klijent za nas predstavlja posebnu priču i projekat kojem pristupamo sa izuzetnim poštovanjem i strašću koju unosimo u svoj posao. Želimo da zajedno sa vama učimo kako da na što bolji način pomognemo u ostvarivanju ciljeva vaše kompanije.

Naš pristup se zasniva na vrhunskom profesionalizmu i posvećenosti prema svakom klijentu, a naši dosadašnji poslovni uspesi su putokaz u izgradnji još boljih odnosa sa budućim partnerima.

Čelik i njegova distribucija su za nas mnogo više od posla ili životnog stila… Čelik je naš život, koji posvećujemo vama – našim klijentima.

Bez obzira na lični ukus, stil ili način razmišljanja, mi smo tu da vašu viziju pretvorimo u stvarnost, a vaše snove u izvesnu budućnost.

Spremni smo da zajedno sa vama krenemo u ostvarivanje vaše vizije i da budemo tu za vas na svakom koraku. Analiziramo svaku vašu potrebu i pristupamo joj kao najvažnijem projektu u našem životu.

Uvereni smo da samo tako, zajedno, možemo da ostvarimo vaše snove.

Kontaktirajte nas, kako bi smo zajedno ispunili Vaše zahteve.